Είναι από τις πιο απλές αλλά παράλληλα νόστιμες συνταγές για μπισκότα.
Τραγανά από έξω και αφράτα μέσα με πλούσια γεύση λεμονιού! Δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή!
ΥΛΙΚΑ
- 225 γρ. βούτυρο
- 125 γρ ζάχαρη
- 1 μεγάλο αυγό
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
- Χυμό λεμονιού περίπου μισό
- Εκχύλισμα βανίλιας: 1/2 κουταλάκι Αλεύρι: 300 γρ.
- Λίγο αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάτε το βούτυρο με την ζάχαρη να γίνουν αφράτα. Προσθέτετε το αυγό, το ξύσμα, τη βανίλια και το χυμό λεμονιού. Ανακατεύετε το αλεύρι με το αλάτι και το προσθέτετε λίγο - λίγο στο μείγμα του βουτύρου, να αναμειχθούν καλά. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώνετε λαμαρίνες με χαρτί ψησίματος.
Βάζετε την ζύμη των μπισκότων σε πρέσα και πρεσάρετε μπισκότα στις λαμαρίνες. Ψήνετε για δέκα λεπτά και είναι έτοιμα και λαχταριστά!
Πηγή: http://www.mothersblog.gr/fae-paidi-moy/item/8107-apithana-mpiskotakia-me-geysi-lemonioy#ixzz2Wf9nreGD
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου