1. Με το ανοιχτήρι για τις κονσέρβες μπορείς να κόψεις τις πλαστικές συσκευασίες προϊόντων
2. Ρίξε δυο σταγόνες αλατούχο διάλυμα στην ξεραμένη μάσκαρα
3. Φτιάξε μικρές γλαστρούλες για παχύφυτα μέσα σε φελλούς
4. Επιδιόρθωσε τις γρατζουνιές στα cd με μια μπανάνα
5. Καθάρισε το εσωτερικό της τσάντας με το ρολό που μαζεύεις τις τρίχες των ζώων από τα έπιπλα
6. Φάε μερικά marshmallows όταν έχεις πονόλαιμο
7. Χρησιμοποίησε την εφημερίδα ως «απορροφητήρα» οσμών
8. Άνοιξε το καπάκι από τα γυάλινα βάζα με ένα κουτάλι
9. Φτιάξε το γαλλικό μανικιούρ σου χρησιμοποιώντας ένα λαστιχάκι
10. Καθάρισε τα άλατα του νερού που έχουν παραμείνει σε ξύλινες επιφάνειες με μαγιονέζα
11. Βάλε στο νερό του βάζου με τα λουλούδια μερικές σταγόνες βότκα και 1 κ.γλ. ζάχαρη για να διατηρηθούν περισσότερο
12. Χρησιμοποίησε το απολυμαντικό τζελ χεριών για να αφαιρέσεις λεκέδες από μελάνι
13. Κόψε με οδοντικό νήμα μαλακό τυρί ή κέικ σε φέτες
14. Άναψε τα κεριά που έχεις στη βάση βάζων χρησιμοποιώντας μακαρόνια
15. Βάλε μουστάρδα στο κάψιμο
16. Άλειψε την επιφάνεια σκληρών τυριών με λίγο βούτυρο για να μη μουχλιάσουν
17. Απάλυνε τη φαγούρα από το τσίμπημα των κουνουπιών με λίγο διαφανές μανό
Πηγή perierga
2. Ρίξε δυο σταγόνες αλατούχο διάλυμα στην ξεραμένη μάσκαρα
3. Φτιάξε μικρές γλαστρούλες για παχύφυτα μέσα σε φελλούς
4. Επιδιόρθωσε τις γρατζουνιές στα cd με μια μπανάνα
5. Καθάρισε το εσωτερικό της τσάντας με το ρολό που μαζεύεις τις τρίχες των ζώων από τα έπιπλα
6. Φάε μερικά marshmallows όταν έχεις πονόλαιμο
7. Χρησιμοποίησε την εφημερίδα ως «απορροφητήρα» οσμών
8. Άνοιξε το καπάκι από τα γυάλινα βάζα με ένα κουτάλι
9. Φτιάξε το γαλλικό μανικιούρ σου χρησιμοποιώντας ένα λαστιχάκι
10. Καθάρισε τα άλατα του νερού που έχουν παραμείνει σε ξύλινες επιφάνειες με μαγιονέζα
11. Βάλε στο νερό του βάζου με τα λουλούδια μερικές σταγόνες βότκα και 1 κ.γλ. ζάχαρη για να διατηρηθούν περισσότερο
12. Χρησιμοποίησε το απολυμαντικό τζελ χεριών για να αφαιρέσεις λεκέδες από μελάνι
13. Κόψε με οδοντικό νήμα μαλακό τυρί ή κέικ σε φέτες
14. Άναψε τα κεριά που έχεις στη βάση βάζων χρησιμοποιώντας μακαρόνια
15. Βάλε μουστάρδα στο κάψιμο
16. Άλειψε την επιφάνεια σκληρών τυριών με λίγο βούτυρο για να μη μουχλιάσουν
17. Απάλυνε τη φαγούρα από το τσίμπημα των κουνουπιών με λίγο διαφανές μανό
Πηγή perierga
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου