Φωτογραφία mothersblog
ΥΛΙΚΑ
• 200γρ. λιωμένη κουβερτούρα
• 750γρ. γάλα
• 6 κρόκοι αυγών
• 80γρ. ζάχαρη
• 40γρ. κορν φλάουρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε 650γρ. γάλα σε μια κατσαρόλα να ζεσταθεί.
Μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε την λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις.
Σ' ένα μπολ χτυπάμε την ζάχαρη με τους κρόκους και προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα (100γρ.) στο οποίο έχουμε διαλύσει το κορν φλάουρ.
Ρίχνουμε το μίγμα αυτό στο μίγμα σοκολάτας και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να σφίξει η κρέμα.
Σερβίρουμε σε μπολ και τα βάζουμε στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου