22 Φεβ 2013

Καρμπονάρα χωρίς αυγά


ΥΛΙΚΑ:

  • 1 πακετο μακαρονια
  • 250γρ μπεικον - ψιλοκομενο
  • 250γρ κεφαλογραβιερα - τριμενη
  • 250γρ ρεγκατο - τριμενο
  • 1 κουτι μανιταρια - κομενα
  • 1 κουτι κρεμα γαλακτος
  • 1 κουταλια βουτυρο
  • αλατι-πιπερι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  1. Bραζουμε τα μακαρονια με το αλατι και τα σουρώνουμε.
  2. Στην κατσαρολα μας ριχνουμε το βουτυρο το μπεικον και τα μανιτατια και τα σωταρουμε για 5'
  3. Κατοπιν ριχνουμε τα μακαρονια με τα υπολοιπα υλικα και ανακατευουμε συνεχως μεχρι να δεσει η σαλτσα μας.
  4. Σερβιρουμε ζεστα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου