ΥΛΙΚΑ:
- 1 πακετο μακαρονια
- 250γρ μπεικον - ψιλοκομενο
- 250γρ κεφαλογραβιερα - τριμενη
- 250γρ ρεγκατο - τριμενο
- 1 κουτι μανιταρια - κομενα
- 1 κουτι κρεμα γαλακτος
- 1 κουταλια βουτυρο
- αλατι-πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Bραζουμε τα μακαρονια με το αλατι και τα σουρώνουμε.
- Στην κατσαρολα μας ριχνουμε το βουτυρο το μπεικον και τα μανιτατια και τα σωταρουμε για 5'
- Κατοπιν ριχνουμε τα μακαρονια με τα υπολοιπα υλικα και ανακατευουμε συνεχως μεχρι να δεσει η σαλτσα μας.
- Σερβιρουμε ζεστα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου