22 Φεβ 2013

Ζεστή κοτόσουπα με τορτελίνια

Ζεστή και λαχταριστή κοτόσουπα με τορτελίνια


Υλικά 

5 μπουτάκια κοτόπουλο
1 πακέτο τορτελίνια με κρέας
1 πακέτο noodles αβγού
1 πακέτο κατεψυγμένο σπανάκι
2 ποτήρια νερό
4 κύβοι ζωμός κότας
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 μίσχοι σέλινο ψιλοκομμένο
6 καρότα τριμμένα
½ πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
Αλάτι
Πιπέρι

 Εκτέλεση

 1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, γεμάτη νερό, βάλτε τα μπουτάκια κοτόπουλου να βράσουν. Βράστε το κρέας για 45 λεπτά μέχρι να ξεκολλήσει η ψίχα από το κόκκαλο. Καθαρίστε το κρέας από τα κόκκαλα και βάλτε το πάλι στην κατσαρόλα.


2. Ρίξτε στο κρέας του κύβους με τον ζωμό, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το σέλινο, τα καρότα και την πιπεριά. Συνεχίστε το βράσιμο για άλλα 10 με 15 λεπτά μέχρι τα λαχανικά να μαλακώσουν.


3. Βάλτε στην σούπα σας το κατεψυγμένο σπανάκι και συνεχίστε το βράσιμο για 10 λεπτά ακόμα.


4. Εν τω μεταξύ ετοιμάστε τα noodles, σε ένα κατσαρολάκι βάλτε νερό και βράστε τα noodles 8 με 10 λεπτά. Σουρώστε τα και βάλτε τα στην άκρη.


5. Βάλτε στην σούπα σας τα τορτελίνια και μαγειρέψτε για άλλα 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Προσεθέστε τα noodles στην σούπα σας και αλατοπιπερώστε. Σερβίρετε την σούπα σας ζεστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου