Υλικά
φυτικό λάδι
1/2 κούπα καυτή σος τύπου bbq
1 ζύμη για ιταλική πίτσα, κατεψυγμένη
1 κοτόπουλο ψημένο έτοιμο, σε κομματάκια (2 κούπες περίπου)
1 κούπα τυρί provolone, τριμμένο
1/4 κούπας τυρί ροκφόρ σε κομματάκια
φυτικό λάδι
1/2 κούπα καυτή σος τύπου bbq
1 ζύμη για ιταλική πίτσα, κατεψυγμένη
1 κοτόπουλο ψημένο έτοιμο, σε κομματάκια (2 κούπες περίπου)
1 κούπα τυρί provolone, τριμμένο
1/4 κούπας τυρί ροκφόρ σε κομματάκια
Εκτέλεση
1. Αλείψτε το ταψί του γκριλ με το το φυτικό λάδι και προθερμάνετε τον φούρνο στο γκριλ στους 180C.
2. Aπλώστε την καυτή σος πάνω στην ζύμη και έπειτα απλώστε τα άλλα 3 υλικά.
3. Βάλτε την ζύμη κατευθείαν στο ταψί του γκριλ, σκεπάστε την με το καπάκι της γκριλιέρας, και ψήστε την για 4 λεπτά. Γυρίστε την κατά 1/4 και ψήστε την για άλλα 5 με 6 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί παντού.
Σερβίρετε αμέσως.
1. Αλείψτε το ταψί του γκριλ με το το φυτικό λάδι και προθερμάνετε τον φούρνο στο γκριλ στους 180C.
2. Aπλώστε την καυτή σος πάνω στην ζύμη και έπειτα απλώστε τα άλλα 3 υλικά.
3. Βάλτε την ζύμη κατευθείαν στο ταψί του γκριλ, σκεπάστε την με το καπάκι της γκριλιέρας, και ψήστε την για 4 λεπτά. Γυρίστε την κατά 1/4 και ψήστε την για άλλα 5 με 6 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί παντού.
Σερβίρετε αμέσως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου