Υλικά
4 στήθη κοτόπουλου
1/2 κιλό τυρί γραβιέρα
Αλατοπίπερο
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κιλό τομάτες
4 πιπεριές πεπεροντσίνι
Εκτέλεση
1. Αφαιρέστε τη φλούδα από τις τομάτες.
2. Κόψτε στη μέση το κάθε κομμάτι στήθους, κατά μήκος.
3. Γεμίστε το με το τυρί, αφού το κόψετε σε κύβους.
4. Βάλτε το κοτόπουλο στην γκριλιέρα που έχετε ζεστάνει, με μία κουταλιά λάδι και ψήστε το από κάθε πλευρά μέχρι να πάρει χρυσό χρώμα.
5. Σερβίρετε με φέτες από τις τομάτες και τις πιπεριές που έχετε λαδώσει και αλατοπιπερώσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου