24 Νοε 2014

Αιτήσεις συμμετοχής στο Τοπικό Σχέδιο για την Απασχόληση


Η Α.Σ. «Δίκτυο για την Απασχόληση» υλοποιεί το Τοπικό Σχέδιο για την Απασχόληση «Προτεραιότητα στην Απασχόληση» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού». 
 
Στις Δράσεις του Τοπικού Σχεδίου για την Απασχόληση μπορεί κανείς να συμμετάσχει εάν είναι δημότης / κάτοικος των Δήμων Καλαμάτας, Οιχαλίας και Δυτικής Μάνης και ανήκει σε μία από τις τρεις ακόλουθες ομάδες:
1. Άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ
2. Νέοι Επιστήμονες
3. Ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ, με ατομικό εισόδημα από γεωργικές δραστηριότητες που δεν υπερβαίνει τις 3.000 € για το οικονομικό έτος 2011.
Η περίοδος υποβολής αιτήσεων λήγει στις 5/12/2014.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται για τις ανοικτές θέσεις και τα δικαιολογητικά, καθώς και να προμηθεύονται το έντυπο της αίτησης από τα γραφεία του ΚΕΚ «Φάρις», Θουκυδίδου 2, Καλαμάτα, καθημερινά 10:00-14:00, όπου και θα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους. 
Πληροφορίες: 
 
1)ΚΕΚ «Φάρις», κα Μ. Κορομηλά, τηλ.: 2721091887 & 2721089693
2)Εκπαιδευτικές & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες ΔΙΑΣΤΑΣΗ Α.Ε., κα Σ. Γαβρίλη & κα Π. Μαυροφρύδη, τηλ. 2130188500
 
Παρατίθεται η ανοιχτή πρόσκληση, το ενημερωτικό έντυπο και η αίτηση του υποψηφίου.
 
Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη (Α.Σ.) «Δίκτυο για την Απασχόληση» αποτελείται από το Δήμο Καλαμάτας, το Δήμο Οιχαλίας, το Δήμο Δυτικής Μάνης, την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Καλαμάτας «Φάρις», την Αναπτυξιακή Μεσσηνίας - Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ (ΑΝ.ΜΕΣ.ΑΕ ΟΤΑ), την Εκπαιδευτικές & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΕ, την Πελοπόννησος ΑΕ - Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, τη Σύμβουλοι Διοίκησης, Χρηματοδότησης και Ανάπτυξης ΕΠΕ (A.T. Management ΕΠΕ), τη Βούζας Χρίστος & ΣΙΑ ΕΕ (ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ GR).
 
πηγή : kalamata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου