19 Αυγ 2013

Συνταγή για την πιο αφράτη πατατόπιτα!

Συνταγή για την πιο αφράτη πατατόπιτα!

Ένα εύκολο και πεντανόστιμο σνακ είναι η πατατοπιτα που τρώγεται όλες τις ώρες της ημέρας.

ΥΛΙΚΑ
- 1 δόση φύλλο σφολιάτας
- 2 κιλά πατάτες
- 1 κούπα ελαιόλαδο
- 1 πράσο
- 1 κούπα αλεύρι
- Αλάτι και πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφού καθαρίσουμε τις πατάτες τις κόβουμε σε λεπτές φέτες. 

Κόβουμε τις πατάτες σε λεπτές φέτες αφού τις έχουμε καθαρίσει. 
 Προσθέτουμε το πράσο, το αλεύρι, και 3/4 κούπας λάδι. 
Αλατοπιπερώνουμε και έπειτα στρώνουμε τα όλα τα φύλλα και τοποθετούμε τη γέμιση απλώνοντας την ώστε να πάει παντού. 
Ψήνουμε σε μεσαία θερμοκρασία για περίπου μια ώρα.

Πηγή: mothersblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου