10 Απρ 2013

Σήμερα 10-4-2013 τα Ζώδια προβλέπουν για σας

Προβλέψεις για σήμερα  10-4-2013
Κριός (21/03 – 19/04)

Φίλε Κριέ, σήμερα με τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σου, τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, για να αποφύγεις εντάσεις και παρεξηγήσεις. Δείξε κατανόηση και διπλωματία. Κάποιες εξελίξεις θα σε αναστατώσουν, αλλά αν το σκεφτείς καλύτερα θα δεις πως είναι υπέρ σου.Ταύρος (20/04 – 20/05)

Η δουλειά που έχεις κάνει μέχρι τώρα, αγαπητέ Ταύρε, αρχίζει να αποδίδει και είναι καιρός να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Μπορείς να είσαι αισιόδοξος, καθώς οι σημερινές εξελίξεις, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού, θα σε φέρουν πολύ κοντά σε όσα επιθυμείς εδώ και καιρό.

Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Κριό και να σε ευνοεί, θα πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις. Θα χρειαστεί να λάβεις αποφάσεις, τις οποίες αποφεύγεις εδώ και καιρό. Αν παραμείνεις ψύχραιμος και δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Λίγη προσοχή χρειάζεται μόνο, γιατί οι συγκρούσεις είναι πιθανές και βαδίζεις σε λεπτές ισορροπίες.


Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Η σημερινή μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, με τη Νέα Σελήνη να σε ευνοεί από το ζώδιο του Κριού, και δεν πρέπει να επηρεαστείς από τους γύρω σου και να κάνεις πίσω στα σχέδιά σου. Εμπιστεύσου τις ικανότητές σου, αλλά και το ένστικτό σου για να δώσεις τις απαντήσεις, που εσύ νομίζεις ότι είναι οι κατάλληλες.


Λέων  (23/7  – 23/4)

Οι συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα, φίλε Λέων, θα σε φέρουν σε αντιπαράθεση με τους γύρω σου. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου και απάντησε με επιχειρήματα σε όσα σου καταλογίζουν. Εξάλλου, έχεις την ικανότητα να πείθεις για όσα πραγματικά πιστεύεις.


Παρθένος (23/08 – 22/09)

Σήμερα, προσπάθησε να μην κάνεις περιττές αγορές και να μην κλείσεις νέες οικονομικές συμφωνίες, αγαπητέ Παρθένε, γιατί η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στον Κριό, σε κάνει πέρα από τα συνηθισμένα αισιόδοξο και τολμηρό. Κατά τα άλλα, θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε βασανίζουν καιρό τώρα. Παλιές σου υποθέσεις θα επιλυθούν και θα κρατήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες.


Ζυγός (23/09 – 23/10)

Οι σκέψεις που κάνεις σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, καθώς και οι επιρροές που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη, που λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Κριού, μπορούν να σε οδηγήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου. Μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμά σου και μείνε πιστός στην σειρά που έχεις βάλει, κυρίως σε ό,τι αφορά σε θέματα από το παρελθόν.

Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Οι αλλαγές γύρω σου αυτήν την Τετάρτη θα είναι πολλές, αγαπητέ Σκορπιέ. Φρόντισε να μείνεις ουδέτερος απέναντι στις εξελίξεις και να μην επηρεαστείς στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα πράγματα. Με τη δυναμική σου διάθεση, μπορείς να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία, αλλά χωρίς να ξεφύγεις και από τα όριά σου. Ο οργανισμός σου εκπέμπει σήματα κινδύνου. Ασχολήσου λίγο μαζί του!!!Τοξότης (23/11 – 21/12)

Υπάρχουν κάποια θέματα που παραμένουν στάσιμα στη ζωή σου, φίλε Τοξότη, και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι’ αυτά. Μην προβληματίζεσαι και επικεντρώσου σε όλα εκείνα που περνάνε από το χέρι σου. Μη φοβάσαι να πάρεις το ρίσκο κάποιων αποφάσεων, ακόμα κι αν κάποιοι θεωρούν ότι είναι λανθασμένες.

Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις στην άκρη τα εμπόδια που σου κόβουν τη φόρα και να πάρεις την απόφαση να συνεχίσεις στο δρόμο που έχεις χαράξει. Βγάλε προς τα έξω όλες σου τις ικανότητες και άφησέ τες να σε οδηγήσουν. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται σήμερα στον Κριό, ανοίγεται μπροστά σου μία ελπιδοφόρα και ιδιαίτερα θετική ημέρα. Εκμεταλλεύσου το!!!


Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Σήμερα θα πρέπει να κάνεις υπομονή, φίλε Υδροχόε, γιατί θα προκύψουν κάποια προβλήματα με τρίτους. Στα οικονομικά σου, έχεις κάνεις πολλά ανοίγματα και τώρα πρέπει να αρχίσει σαν τα τακτοποιείς. Μην κάνεις άλλες περιττές αγορές και μην κλείσεις νέες οικονομικές συμφωνίες, αν πρώτα δεν τακτοποιήσεις αυτά που έχεις αναλάβει.Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Η δύναμη που αισθάνεσαι σήμερα, φίλε Ιχθύ, θα επικεντρωθεί κυρίως σε ζητήματα του παρελθόντος. Θα καταφέρεις να διορθώσεις κάποια λάθη, ώστε να κινηθείς απαλλαγμένος προς τα μελλοντικά σου σχέδια. Ό,τι κι αν κάνεις πάντως, μην το κάνεις βιαστικά και παρορμητικά.
Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου